Datum plaatsing: 23-04-2012 21:21:00

Beloftencompetitie: NEC/FC Oss verslaat ADO Den Haag

Wederom heeft jong ADO niet weten te weten in de beloftencompetitie. Het team van Henk Fräser werd met 4-2 in Nijmegen door de NEC/FC Oss combinatie van Jack de Gier geklopt.

Na 10 minuten speeltijd scoorde Platje van NEC al zijn eerste doelpunt,  nog eens tien minuten later maakte hij zijn tweede vanaf de zijkant van het veld.

Aan het einde van de eerse helft werd Mike van Duinen in de 16 meter neergehaald. Tihouna benutte de penaly die scheidsrechter Jeroen Manschot daarop aan ADO toekende. ADO Den Haag leek daarna terug te komen in de wedstrijd, maar vlak voor rust was het wederom Platje die het doel wist te vinden en een zuivere hattrick op zijn naam kon schrijven. De rust werd daardoor ingegaan met 3-1 in het voordeel van de thuisploeg.

Een kwartier na rust wist ADO Den Haag toch weer terug te komen doordat Van Kesteren een vrije trap van Tihouna achter doelman Van Duin kon koppen.

Tien minuten voor rust schoot invaller Dos Santos van ver buiten het strafschopgebied de 4-2 in, wat ook de eindstand van deze wedstrijd werd.

Opstelling ADO Den Haag:
Martijn de Zwart: Robin Buwalda, Steve van Kesteren, Ricardo Samoender, Jordy van der Winden, Thomas Broekhuizen, Stanley Elbers, Paul Mulders, Mike van Duinen (64. Steven Sanchez Angula) Adil Tihouna (79. Robin de Hey), Giovanni Korte (87. Glenn Boon)