Datum plaatsing: 26-03-2012 21:00:00

Beloftencompetitie: ADO Den Haag - PSV 1-6

Vanavond speelden de beloftenteams van ADO Den Haag en PSV tegen elkaar op Vredenburch.

In de eerste helft brachten Depay (5e minuut), Locadia (30e), en Bourdouxhe (vlak voor rust) de stand voor het uitteam op 0-3.

Vijf minuten na de thee kreeg PSV speler Guerain rood en ADO Den Haag een penalty toegekend. Tihouna wist de strafschop goed te benutten, waardoor de stand op 1-3 kwam.Het publiek ging er nog even goed voor zitten. Zou het team van Wilfred van Leeuwen het dan toch nog spannend maken?

Helaas voor iedereen met groen/geel bloed,  Depay wist vier  minuten erna keeper De Zwart te verschalken, waardoor het eigenlijk al over en uit was voor de Haagse formatie. Drie minuten later bevestigde Locadia dat door voor de tweede keer deze avond te scoren. Vlak voor tijd wist hij wederom het doel te vinden en zo werd de eindstand 1-6.

Zo blijft ADO Den Haag nog steeds in de onderste regionen van de beloftencompetitie staan.

Opstellingen:

ADO Den Haag: Martijn de Zwart; Ahmed Ammi (46. Liefden) , Robin Buwalda, Ricardo Samoender, Filip Luksik, Thomas Broekhuizen, Andre Ntambue,  Paul Mulders (65. Hoogerwaard), Giovani Korte (72. Angulo), Adil Tihouna, Milan Lalkovic

PSV: Benjamin van Leer, Stefano Marzo, Maikel Verkoelen, Robert Guearin, Jetro Willems, Ymad Najah, Jason Bourdouxhe, Stijn Wuytens, Jurgen Locadia, Peter van Ooijen, Memphis Dupay