Datum plaatsing: 05-12-2011 17:46:00

Beloftencompetitie: verslag en foto's: Nuttige winst ADO op Heracles

De wedstrijd tussen de beloftenteams van ADO Den Haag en Heracles Almelo werd maandag mede vanwege Sinterklaas 's middags in plaats van 's avonds gespeeld.

Opvallend was dat N'Toko na bijna een jaar blessureleed weer fit genoeg is om in de basis van het tweede te mogen beginnen tegen de nr. 2 van de beloftencompetitie, Hercales Almelo!

In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Ondanks het goede spel van beide zijden werd er niet gescoord. Na de rust kwamen de doelpunten al gauw. In de 48e minuut scoorde Paul Mulders het eerste doelpunt van de wedstrijd. Nog geen vier minuten later scoorde Armenteros van Heracles de tegentreffer. Maar niet veel later wist Keven Schutte Den Haag weer op voorsprong te krijgen.  Daarna was het wachten op de volgende treffer, maar die bleef nog even uit.
In de 76e minuut moest invaller Ricardo Samoender het veld met een rode kaart verlaten wegens een vermeende overtreding. De jonge speler liet aan ADOfans.nl weten de tegenstander niet te hebben geraakt maar echt de bal gespeeld te hebben.

Vijf minuten voor tijd kwam ondanks een man minder in het veld de 3-1 op het scorebord door invaller Stanley Elbers. En in de 88e minuut kwam daar nog een doelpunt bij door een lange afstandsschot van good old Ali Boussaboun.

De wedstrijd is alvast een mooie opsteker voor aanstaande vrijdagavond. Dan spelen de eerste teams van  ADO Den Haag en Heracles tegen elkaar in het Kyocera stadion.

Opstellingen:

ADO Den Haag: De Zwart; Liefden, Schutte, N’Toko (46. Samoender), Strooker; Broekhuizen, Mulders, Köksal, Van Duijn, Boussaboun, De Vogel (46. Elbers)

Heracles Almelo: Telgenkamp; Van Dijk, Te Wierik, Kobussen, Gortemaker Almubaraki (80. Daniels), Bruns, Douglas, Van Mieghem, Gerritsen (70. Haulussy), Armenteros