Datum plaatsing: 08-08-2011 14:15:00

Carriére van Wesley Verhoek bij ADO Den Haag in vogelvlucht

Nu het vertrek van Wesley Verhoek naar Nottingham Forrest van alle kanten bevestigd wordt is het leuk om even terug te kijken op zijn carrière in dienst van ADO Den Haag.

Wesley Verhoek debuteerde 6 januari 2005 in het eerste elftal van ADO Den Haag.  In het Zuiderpark stadion speelde ADO Den Haag een oefenwedstrijd tegen Stormvogels Telstar. In diezelfde wedstrijd mocht ook Eljero Elia zijn debuut maken in het eerste elftal van ADO Den Haag.

Verhoek kwam in de 75e minuut het veld in voor Sjaak Polak en zette zijn debuut extra luister bij door in  de 89e minuut van de wedstrijd een doelpunt te maken.

Klik HIER voor het fotoverslag van de debuutwedstrijd van Wesley Verhoek

De geboren Leidschendammer Verhoek speelde sinds die eerste wedstrijd voor ADO Den Haag:
163 competitiewedstrijden (26 doelpunten)
11 bekerwedstrijden (2 doelpunten)
61 oefenwedstrijden  (12 doelpunten)
en
4 Europese wedstrijden (waarin hij geen doelpunten scoorde)

Klik HIER voor de ADOstats statistieken van Wesley Verhoek

januari 2005 Wesley Verhoek debuteert en scoort tegen Stormvogels Telstar

November 2006 Sparta -ADO (uitslag 2-1). Verhoek was goed ziek van de late tegentreffer in de 92e minuut

Oktober 2007 Volendam - ADO Den Haag Wesley Verhoek verliet, net voor de rust, geblesseerd het veld

Oktober 2008 eredivisie Heracles Almelo - ADO Den Haag eindstand 3-1

December 2009 Na lang geblesseerd te zijn geweest was dit de eerste wedstrijd van het seizoen dat Verhoek in het veld kwam. Hij kwam in het veld voor Carraciolo

November 2010 Wesley Verhoek zorgt voor de eerste uit winst op Ajax sinds jaren

juli 2011 Verhoek tijdens zijn eerste europese wedstrijd, uit tegen FC Tauras in duel met een tegenstander

augustus 2011 Wesley Verhoek speelt zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag en vertrekt een dag later naar Nottingham Forest.