Datum plaatsing: 02-07-2011 00:01:00

Verslag en foto's oefenwedstrijd Laakkwartier - ADO Den Haag

Vrijdagavond was het dan zover, de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen! Traditiegetrouw werd de wedstrijd op het terrein van HVV Laakkwartier en tegen HVV Laakkwartier gespeeld.

ADO Den Haag moest enkele spelers missen, zoals Kevin Visser die deze week zijn middenvoetsbeentje brak tijdens de training en nu vanaf de tribune toe moest kijken. Donny van der Dussen liep op de training gisteren een hersenschudding op en Paul Mulders speeltezoals al bekend deze week wedstrijden voor het nationale elftal van de Phillipijnen. Charlton Vicento deed niet mee omdat hij niet helemaal fit was.

Het Haagse publiek dat weer in grote getale was komen opdagen, was benieuwd of het weer net zo'n monsterscore zou worden als vorig jaar, toen won ADO Den Haag met 0-14. Ook was men natuurlijk nieuwsgierig naar de nieuwe aanwinsten van het team. .

Van de 'oude garde' speelden Timothy Derijck, Jens Toornstra en Wesley Verhoek, ondanks alle transfergeruchten de laatste tijd,  gewoon mee.

ADO Den Haag kwam stond aan het einde van de eerste helft al op 0-8 voorsprong door doelpunten van Lex Immers (3x, waarvan 1 uit een penalty), Höcher (1x,  een ander  fraai doelpunt van hem werd helaas afgekeurd wegens buitenspel), Verhoek, Chery, Toornstra (2x). Er werd dus een doelpunt meer gescoord dan vorig jaar, toen de teller bij rust op 7 stond.

In de tweede helft kwamen voornamelijk de nieuwe spelers en beloften in het veld. Even leek het erop dat er ook in de tweede helft veel doelputnen zouden vallen, doordat ADO  al vroeg op 0-10 kwam door doelpunten van de Vogel en Van Duijn in de eerste tien minuten, maar het bleken de enige doelpunten van de tweede helft te zijn.

Morgen staat er weer een oefenwedstrijd op het programma, om 17.00 uur speelt ADO Den Haag tegen Graaf Willem VAC te Wassenaar.

Klik HIER voor de de ADOstats.nl statistieken van deze wedstrijd

De nieuwe trainersstaf, Maurice Steijn,  Wilfred van Leeuwen en keeperstrainer Max de Jong
De nieuwe trainersstaf, Maurice Steijn,  Wilfred van Leeuwen en keeperstrainer Max de Jong

de traditionele groepsfoto van Laakkwartier en ADO Den Haag
Voorafgaand aan de wedstrijd werd de traditionele groepsfoto gemaakt!

Tjaronn Chery in actie voor ADO Den Haag
Tjaronn Chery in actie

Lex Immers scoorde al vroeg in de wedstrijd de eerste van zijn totaal 3 doelpunten

Toornstra was gelukkig nog in het groen en geel te bewonderen

Marc Höcher, maakte een hele goede indruk op de Haagse supporters

Filip Luksik ontving nog wat aanwijzingen van de kersverse hoofdtrainer

Timothy Derijck, zei nee tegen FC Utrecht en speelde vanavond dus gewoon mee
Timothy Derijck zei nee tegen FC Utrecht en speelde vanavond dus gewoon mee

Sommige jeugdige supporters namen maar even zelf het initiatief. Zij stelden zich voor aan de spelers op de bank

Adil Tihouna, afkomstig uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag

De van Quick Boys  overgenomen Jaap van Duijn maakte één van de doelpunten in de tweede helft
De van Quick Boys  overgenomen Jaap van Duijn maakte één van de doelpunten in de tweede helft

Ook Wouter de Vogel maakte in de tweede helft zijn entree in het Haagse elftal

Onder toeziend oog van scheidsrechter Roelof Luinge  bedankt Jordy Brouwer Marcel van der Klugt van Laakkwartier