AD Haagsche Courant

Datum plaatsing: 12-04-2011 07:58:00

Jong ADO onderuit in Doetinchem

Jong ADO heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong De Graafschap met 5-2 verloren. De ploeg van Winand van Loon had bij de rust nog een 1-2 voorsprong.

Door Yorick Roos

In Doetinchem liep ADO al snel tegen een achterstand aan. Bij de treffer werd gevlagd voor buitenspel, maar de scheidsrechter negeerde het vlagsignaal en keurde het doelpunt van De Graafschap goed.

Nog voor rust herstelden de Hagenaars de schade. Een vrije trap van Jordy Brouwer werd door de verdediging van de Superboeren niet goed weggewerkt, waarna Mike van Duinen in kon tikken. Ahmed Ali zette zijn ploeg vervolgens op voorsprong.

Ondanks de twee treffers kon Den Haag het niet bolwerken tegen De Graafschap. Na rust kreeg het vier doelpunten om de oren. Ondanks forse de nederlaag blijft de ploeg van Winand van Loon meedraaien in de middenmoot. Voor De Graafschap betekenen, de drie punten een belangrijke opsteker in de strijd tegen de onderste plekken.

Komende week spelen de beloften van Jong ADO de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Op het veld van Wilhelmus is Jong Feyenoord/Excelsior de tegenstander.