AD Haagsche Courant

Datum plaatsing: 02-10-2010 09:10:00

Grimberg trakteert zichzelf en ADO Den Haag (vrouwen)

De vrouwenvoetbalIers van ADO Den Haag verstevigden hun koppositie in de eredivisie. De formatie van trainer Sarina Wiegman speelde niet sprankelend, maar won donderdagavond wel van nieuwkomer FC Zwolle. In het Kyocera Stadion werd het 3-0

Lisanne Grimberg bezorgde zichzelf een smakelijk verjaardagscadeautje. De jarige speelster van ADO Den Haag nam twee van de drie treffers voor haar rekening, één voor en één na de rust. Jet Bavelaar, halverwege de tweede helft in de ploeg gekomen, bepaalde de eindstand op 3-0 door een voorzet van een andere invalster Ilse Witteman af te ronden.

Voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Jan Wagner, trouwe supporter van de ADO-vrouwen. Het Haagse team is na drie speelronden nog zonder puntverlies.