Datum plaatsing: 21-09-2010 23:55:00

Verslag en foto's: Kleine bekeroverwinning tegen Excelsior'31: 0-2

ADO Den Haag heeft een kleine overwinning geboekt tegen de amateurs van Achilles'31. ADO Den Haag won met 0-2 de uitwedstrijd en is daarmee door naar de volgende ronde.

Dinsdagavond speelde ADO Den Haag op sportpark de Koerbelt in Rijssen de eerste wedstrijd voor de bekercompetitie 2010/2011.
Trainer John van den Brom had in de opstelling enkele wijzigingen aangebracht, aangezien Aleksandar Radosavljevic zaterdag geblesseerd was geraakt in de wedstrijd tegen Willem II en ook Kum en Kubik niet wedstrijdfit waren. Voor hen in de plaats speelden Christian Supusepa, Pascal Bosschaart en Santy Hulst.

ADO Den Haag liet zich in he begin van de wedstrijd verrassen door het spel van de Topklasser uit Rijssen, en moest tot de 23e minuut wachten voordat er gescoord werd. Het doelpunt kwam op naam van Lex Immers. De spelers van de tegenpartij lieten zich hierdoor niet afschrikken en speelden aanvallend verder, wat leidde tot een tegendoelpunt in de 40e minuut, maar deze werd door scheidsrechter Bekebrede afgekeurd wegen duwwerk in het 16-meter gebied. Zo werd de rust met een 0-1 stand voor ADO Den Haag ingegaan.

In de tweede helft bleef Excelsior'31 goed bij de les, maar ADO Den Haag kreeg steeds meer het betere van het spel. Een paar minuten nadat doelman Remie vervangen werd wegens kramp, kopte Dmitry Bulykin de 0-2 in.

Aanstaande donderdag is de loting voor de volgende bekerronde en dan wordt dus ook bekend wie de volgende tegenstander van ADO Den Haag wordt.