Datum plaatsing: 10-08-2010 18:30:00

Edwin Linssen met jong ADO Den Haag voorbij jong NAC

Jong ADO Den Haag heeft dinsdagmiddag een oefenwedstrijd gespeeld tegen jong NAC Breda. In deze wedstrijd, die gespeeld werd op De Aftrap, kreeg Edwin Linssen van de technische staf de gelegenheid zijn kunnen te tonen.

Na de 1-0 van de voet van  Raily Ignacio wist Linssen zelf de 2-0 te scoren. Jong NAC, dat onder andere Nourdin Boukhari, de good old 35-jarige Yassine Abdellaoui en Csaba Fehér in de gelederen had, wist nog voor rust de bal achter Gino Coutinho in het net te deponeren wat de ruststand op 2-1 bracht.

In de tweede helft kwamen beide elftallen met veel verse spelers het veld in. ook Edwin Linssen mocht na 45 minuten zijn door de hevige regen doorweekte ADO-shirt omruilen voor droge kleren.  Jong ADO Den Haag wist de wedstrijd met 3-2 te winnen, mede doordat NAC-speler Nordin Boukhari één van de twee toegekende penalty's miste.

Woensdag gaat ADO Den Haag met Edwin Linssen om de tafel zitten om te bespreken of men met elkaar in zee wil gaan.