17 TOP 35 10 2 23 32
het vaderland

Datum plaatsing: 11-11-1946 09:10:00

Het was in Haarlem weer mis met ADO.

Ook de belangrijke ontmoeting tegen EDO in Haarlem werd niet in een overwinning voor de Haagsche roodgroenen omgezet Zij.

’t op het nippertje - de schaal had voor het "zelfde geld" naar de zijde der Zuiderparkers kunnen doorslaan - bleven de Haarlemmers op eigen grond met 2 - 1 in de meerderheid.

Voor de rust was het een van beide zijden slecht gespeelden wedstrijd. Reeds in het begin miste E.D.O. een paar opgelegde kansen. Na een half uur weifelde de A.D.O, achterhoede met ingrijpen en E.D.O. doelpuntte,
10 minuten voor rust maakte v d Spek dankbaar gebruik van een fout van Eversteijn en vergrootte den voorsprong sprong (2 -0). Na de pauze zijn de Hagenaars het meest in den aanval geweest Na 15 minuten werd een goede aanval besloten met een doelpunt punt van J Eversteijn 2 - 1. Alles geleek er nog op dat A.D.O. tenminste een gelijk spel uit het vuur zou sleepen doch de voorhoede was te onmachtig om meerdere doelpunten te scoren A.D.O. had een invaller voor Becker waarvoor J Eversteijn inviel.