Datum plaatsing: 17-01-2010 16:00:00

Verslag, foto's en video Wuppertaler SV - ADO Den Haag 0-2

Tijdens het trainingskamp in Belek( Turkije) heeft ADO Den Haag zondagmiddag een oefenwedstrijd gespeeld tegen het duitse Wuppertaler SV.  Bij ADO Den Haag mocht de op proef zijnde Andres Oper een poging doen de technische staf te overtuigen en zodoende een contract te verdienen.

De weersomstandigheden waren ideaal en de grasmat ook. De eerste helft begon ADO Den Haag met veel inzet en energie aan de wedstrijd. Naast Andres Oper die in de tweede helft mocht invallen speelde ook de van AZ gehuurde middenvelder Kees Luijckx deze wedstrijd mee. In de dertiende minuut werd het bijna 1-0 voor ADO maar de keeper van Wuppertaler SV redde knap.
Na het eerste kwartier herstelde Wuppertal zich en kreeg enkele kleine kansen en wist ADO ver van het doel te houden.

De tweede helft wisselde Wuppertal veel en scoorde Danny Buijs na verwarring in de verdediging van Wuppertal knap met een volley 1-0. Balverlies op het middenveld van Wuppertal zorgde voor een fraaie combinatie van ADO die door proefspeler Andres Oper werd afgerond. En zo werd het 2-0.
Het laatste half uur ging gelijk op terwijl Wuppertal nog een strafschop op de lat schoot. Eindstand 2-0.

Mogelijk vanavond nog een kort video-overzicht.

51e minuut 0-1 Danny Buijs

60e minuut 0-2 Andres Oper

In de 82e minuut schoot Wuppertaler SV nog een strafschop op de lat en daar bleef het verder bij.