Datum plaatsing: 19-12-2009 23:35:00

Atteveld: 'We moeten de rust bewaren'

Na de uitwedstrijd zaterdagavond tegen AZ vertelde trainer Raymond Atteveld dat hij rust in de groep wil houden, zowel in de groep als mede in de organisatie.

Zijn reactie op het artikel welke technisch directeur André Wetzel zaterdag in de Volkskrant had laten publiceren  (waarin Wetzel aangaf  voornamelijk  op het beleid van de Raad van Commissarissen van de club kritiek te hebben) , was dat hij daar niet inhoudelijk op wilde reageren om niet nog meer onrust te veroorzaken. Hij vindt wel dat als men het niet met elkaar eens is dat men dat intern met elkaar moet bespreken. Zeker rond de wedstrijden wil hij gewoon de rust bewaren. 'We hebben het al moeilijk genoeg' aldus de geplaagde trainer.

Over de wedstrijd van vanavond kon hij kort zijn. De 3-0 uitslag was terecht, maar als Soltani in de zesde minuut de bal er wel in had gekregen washet waarschijnlijk toch wel een andere wedstrijd geworden. Atteveld was ietwat geïrriteerd vanwege de arbitrage. Scheidsrechter Wiedemeijer liet de tweede helft namelijk al beginnen, toen Lex Immers nog in de catacomben liep. Toen Atteveld Wiedemeijer hierop aansprak en hem even later vroeg of hij twee kanten op wilde fluiten verzocht Wiedemeijer hem te gaan zitten.  Omdat Atteveld dat weigerde werd hij naar de tribune verwezen.

zie ook  Volkskrant: "De directeur is de regie kwijt"