rotterdamsdagblad.nl

Datum plaatsing: 28-10-1946 19:05:00

Met de hakken over de sloot

Feijenoord, in technisch opzicht ’n stuk sterker dan het wel zeer verzwakte A.D.O, kwam niettegenstaande een veldmeerderheid maar nauwelijks met de hakken over de sloot.

Na door een vrij onverwacht doelpunt van de voet van Krijbolder de leldinq te hebben genomen moesten de Hagenaars het Initiatief aan hun tegenstanders overdragen en door doelpunten van Van Munster en Kilsdonk werd het voor de rust 2-1

Een kwartier na de rust schoot Eversteyn een strafschop precies In v d Bijls handen en toen Vrauwdeunt een voorzet van Kilsdonk Inschoot scheen Feljenoords voorsprong sprong volkomen veilig.

Maar toen een kwartier voor het einde Krijbolder een ernstig misverstand in de rood-witte achterhoede had afgestraft moest Feijenoord nog danig zijn tellen passen A.D.O. zette een fel offensief In drong Feyenoord de laatste minuten geheel terur maar kon het toch door de zwakke afwerking van de aanvallen niet tot de gelijkmaker brengen