16 TEL 35 9 6 20 33
17 TOP 35 10 2 23 32

Datum plaatsing: 22-01-2006 20:15:00

Verslag en foto`s Den Haag krijgt pak slaag in Nijmegen 5-0

In de uitwedstrijd tegen NEC kon ADO Den Haag alleen in de eerste helft stand houden. De wedstrijd in Het Goffert stadion was de vierde wedstrijd op rij waar in Den Haag geen punten wist te pakken.

NEC wist in de tweede helft binnen tien minuten drie doelpunten te scoren wat genoeg was voor de winst. Maar Den Haag moest de gifbeker helemaal leeg drinken en kreeg uiteindelijk een 5-0 nederlaag om de oren.

Dorus de Vries had nog de pech dat zijn redding op de strafschop van Niedzielan voor de voeten van David Jones belandde die niet aarzelde en 2-0 intikte. Romano Denneboom maakte met een snelle derde treffer de achterstand voor Den Haag onoverbrugbaar.

Trainer Aadelaar wist na de wedstrijd te melden dat alles en iedereen die Den Haag lief heeft vanmiddag voor schut is gezet door de wanprestatie van het gehele team. Hier zal hij maandag uitvoerig met het team over gaan gespreken.