volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 AJA 3 3 0 0 9
2 HEE 3 3 0 0 9
3 FEY 3 2 1 0 7
4 TWE 3 2 1 0 7
5 PSV 3 2 1 0 7
6 VIT 3 2 0 1 6
7 UTR 2 1 1 0 4
8 ZWO 3 1 1 1 4
9 WII 3 1 1 1 4
10 VVV 3 1 1 1 4
11 HER 3 1 1 1 4
12 GRO 3 1 0 2 3
13 AZA 2 0 2 0 2
14 EMM 3 0 1 2 1
15 FOR 3 0 1 2 1
16 ADO 3 0 0 3 0
17 RKC 3 0 0 3 0
18 SPA 3 0 0 3 0
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 09-03-2002 11:30:00

Verslag en foto`s Top Oss - ADO Den Haag 0-1


KLEURLOOS ADO MET GELUK LANGS TOP OSS
ADO Den Haag heeft de uitwedstrijd in Oss tegen hekkensluiter Top Oss met enig fortuin gewonnen. Emiel van Eijkeren scoorde de enige treffer van de wedstrijd. Youri Petrov liep tegen een onnodige gele kaart aan.


Met de wetenschap dat Top Oss al 75 doelpunten tegen had gekregen in de competitie startte ADO de wedstrijd. Vroeg scoren was het motto om tot een goed resultaat te komen. Al gauw bleek echter dat de wedstrijd niet echt spannend zou worden. De Ossenaren konden of wilden het spel niet maken en ADO Den Haag wist zich daar geen raad mee. De verwachting was dat ADO Den Haag één op één en met een hoog tempo zou gaan spelen, maar de op het middenveld opgestelde Dennis den Turk liet zich continu als vijfde verdediger terugzakken. Het gevolg was dat het middenveld continu de slag verloor. De harde regen en wind zorgden er als uitsmijter nog voor dat beide ploegen nauwelijks kansen kregen. Sterker nog, de weinig goede kansen die kwamen waren voor Top Oss. Door slecht uitverdedigen aan Haagse zijde kregen de voorwaartsen van Top mogelijkheden om te scoren. Gelukkig bleek toen eens te meer waarom Top laatste staat met een doelsaldo van 19 voor en 75 tegen. De Hagenaars zagen een goede combinatie tussen Youri Petrov en Emiel van Eijkeren stranden bij de doelman van Top Oss. Zijn collega Roland Jansen was er aan de andere kant verantwoordelijk voor dat de 0-0 stand bij de rust nog steeds op het scorebord stond.

In de tweede helft kregen de ploegen nog meer last van de harde wind, waardoor het spel er zeker niet fraaier op werd. Het toch al niet in grote getale opgekomen publiek werd door beide ploegen getrakteerd op een uiterst slechte wedstrijd waarover niemand tevreden kon zijn. De weergoden waren hier overigens slechts ten dele schuldig aan. Top Oss coach Wim van Zwam stond de hele wedstrijd zonder zichtbaar effect aan de zijlijn druk te gebaren hoe zijn spelers moesten figureren, terwijl zijn collega coach aan Haagse zijde pas 10 minuten voor het eindsignaal de eerste vierkante meters buiten de dug-out leek te hebben ontdekt. Zelfs bij het enigste doelpunt van de wedstrijd bleef de Haagse bank kalm. Emiel van Eijkeren besloot van afstand op doel te schieten. Onderweg kreeg de bal om onduidelijke reden een vreemde wending mee, waardoor de doelman kansloos moest toekijken hoe de 0-1 op het scorebord verscheen. Met de wissels Castelen en Van der Heijden voor Van Utrecht en Heerkens kreeg ADO Den Haag op het middenveld wat meer strijd, maar ook deze aanpassingen leidden niet tot het gewenste effect. Roland Jansen moest opnieuw zijn kunsten vertonen om zijn doel schoon te houden en tot het laatste eindsignaal bleef de kans op de gelijkmaker aanwezig. Zelfs toen Youri Petrov de 0-2 leek binnen te tikken. De grensrechter van dienst had echter geconstateerd dat de Rus buitenspel stond, waardoor de treffer niet door ging.

KARAKTERISTIEKEN:
OPSTELLING ADO DEN HAAG: Roland Jansen, Stephan ’t Hart, Maurice Verberne, Ekrem Kahya, Mario van Heiningen, Dennis den Turk, Leonard van Utrecht (Romeo Castelen), Emiel van Eijkeren, Peter Hofstede, Remco Heerkens (Michael van der Heijden), Youri Petrov

DOELPUNTEN:
0-1 Van Eijkeren (51’)

GELE KAARTEN: Heesen (Top Oss), Petrov (ADO DH)

RODE KAARTEN: -

SCHEIDSRECHTER: Schenkels

TOESCHOUWERS: 1.500
Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haagonderstaande foto's met dank aan MARKLA

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag
Emiel van Eijkeren scoort de 0-1

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag

Top Oss ADO Den Haag