Datum plaatsing: 09-10-2008 22:20:00

Damesvoetbal: ADO verliest van FC Twente

Het dameselftal van ADO Den Haag heeft vanavond met 2-3 verloren van het dameselftal van FC Twente. De wedstrijd werd bijna drie kwartier onderbroken wegens een blessure van scheidsrechter IJbrandy. Scheidsrechter Straver werd opgetrommeld om hem te vervangen.

In de 10e minuut scoorde Laura Geurts het eerste doelpunt voor FC Twente. Nog geen minuut later maakt Jill Wilmot de stand gelijk. Leone Stentler wist de stand in de twintigste minuut om te buigen tot voordeel voor ADO tot Den Haag.

Vlak na de rust werd de stand 2-2 door een doelpunt van Maayke Heuver. Daarna was het nog lang spannend. Pas in de laatste minuut werd de strijd beslist door een doelpunt van FC Twente.