Datum plaatsing: 02-12-2007 18:35:00

FC Omniworld neemt ADO wind uit de zeilen:4-0

Het weer liet zich vandaag niet van zijn beste kant zien, regen en storm waren volop aanwezig in het stadionnetje in Almere. Ook in dit stadion wordt op kunstgras gespeeld, dus aan Vloet en zijn spelers de uitdaging om de remisewedstrijd tegen AGOVV uit (ook op kunstgras) goed te maken.

FC Omniworld liet zich echter niet gemakkelijk 3 punten ontfutselen. Sterker nog, het begon fel aan de wedstrijd en keeper Postma had zijn handen steeds letterlijk vol aan de kansen die Omniworld wist te creeëren. In de 28e minuut wist ADO Den Haag pas echt in de buurt van keeper Zegers te komen. En verder bleef het akelig rustig voor de keeper van de tegenpartij. Terwijl iedereen uitkeek naar een kop koffie in de rust, en de verdediging van Den Haag kennelijk ook, werd de tussenstand  vlak voor rust bepaald op 1-0 door een treffer van spits Van Toor van FC Omniworld.

Na het ongetwijfeld pittige gesprek met Vloet en de spelers veranderde er helaas niets. De Haagse bluf was ver te zoeken, eigenlijk is dat de hele wedstrijd niet aanwezig geweest, ook niet nadat in de 55e minuut Meric voor Hoogendorp werd gewisseld. Een minuut later  tikte Waslander de 2-0 achter Postma in en niet veel later verdubbelde het team van FC Omniworld de score door doelpunten in de 67e en 73e minuut.

Een wedstrijd om heel snel te vergeten!

Vrijdagavond wacht de thuiswedstrijd tegen MVV en is het zaak om te winnen om een plaats in het linkerrijtje veilig te stellen.

datum:02-12-2007 14:30