Datum plaatsing: 02-09-2007 19:00:00

Blamage ADO Den Haag in Haarlem 2-0 verlies voor degradant

Bussen vol trouwe ADO Den Haag supporters reisden hun cluppie naar Haarlem achterna. Vanmiddag moesten er toch wel drie punten gepakt worden tegen Haarlem en dat wilde men natuurlijk ook wel zien!

Helaas kwamen de supporters bedrogen uit. Het spel begon al slecht in de eerste helft, de meeste kansen op doel waren voor Haarlem en Postma was eigenlijk de beste speler; hij zorgde er in ieder geval voor dat in de eerste helft zijn doel schoon bleef..

De tweede helft begon niet veel beter, weer was Haarlem de sterkste en had de betere kansen en zo wist Haarlem in de 56e minuut de 1-0 op het scorebord te brengen. Trainer Wiljan Vloet wisselde in de hoop op meer aanval van Den Haag  de wederom tegenvallende Pascal Bosschaart voor Lex Immers. En hoewel Lex inderdaad wat meer kansen wist te creeëren  bleef het spel van ADO bedroevend slecht. Ook de latere wissels (Mimoun El Kadi  voor Rich Hoogendorp en Guyon Fernandez voor Christiaan Kum) mochten niet baten, sterker nog...Haarlem kwam steeds beter in het spel, vooral toen Nick Coster voor een overbodige overtreding in de 83e minuut zijn tweede gele kaart en dus rood kreeg. Om de ellende nog groter te maken scoorde  Haarlem de 2-0 in de 88e minuut. Dit resultaat mag toch wel als een blamage bestempeld worden.

Zonder negatief te willen zijn kan nu al gesteld worden dat de doelstelling voor dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid nu al bijgesteld moet worden, want men kan moeilijk denken dat  5 punten uit 5 wedstrijden het beoogde resultaat is.