Datum plaatsing: 10-08-2007 10:05:00

ADO Dames spelen gelijk in UEFA Cup

Het dames team van ADO Den Haag heeft donderdagavond op Faroer Eilanden hun kwalificatie wedstrijd voor de UEFA Cup gelijk gespeeld tegen Ki-Klaksvik.

ADO Den Haag kwam in de 35e minuut op voorsprong. Na een voorzet van Arlette Almeida kon Nangila van Eyck 1-0 scoren, daarna kreeg ADO DH nog kansen om de voorsprong te verdubbelen maar dat gebeurde helaas niet. De voorsprong van ADO was verdiend.

In de 2e helft was de thuisclub veel agressiever. ADO DH had het er moeilijk en in de 76e minuut kwam dan ook de gelijkmaker wat tevens de eindstand werd. Het gelijke spel werd door de 250 toeschouwers bejubeld als een overwinning. Het laatste kwartier kreeg ADO DH nog wel wat kleine kansjes maar er werd niet meer gescoord. De tegenstander liep tegen 2 gele kaarten op. ADO DH wisselde in de 55e minuut Arlette Almeida voor Shirley Nederpel en in de 83e minuut kwam Jody Poldervaart in de ploeg voor Karin Legemate.