Datum plaatsing: 29-04-2007 21:15:00

ADO Den Haag neemt in stijl afscheid

Volledig in de stijl van het afgelopen seizoen heeft ADO Den Haag ook haar laatste wedstrijd van het seizoen 2006-2007 verloren. De uitwedstrijd tegen NEC was voor Den Haag de laatste in een seizoen dat we maar gauw moeten vergeten.
Het verschil op de ranglijst tussen beide clubs en het gebrek aan inzet aan Haags kant leverde een behoorlijk eenzijdige wedstrijd op waarbij de thuisclub, mede door het vele en soms knullige balverlies aan Haagse kant, de meeste kansen kreeg. Sergio Sánchez wist enkele malen de club voor een grote nederlaag te behoeden.

In de tweede helft zorgde een klutsbal die via het hoofd van Delorge achter doelman Sánchez  kwam voor de 2-1. Het opmerkelijkste feit was dat Elija, ondanks dat voorafgaande aan de wedstrijd Bodde en Tininho als penaltynemers door Lex Schoenmaker waren aangewezen,  een toegekende penalty voor zich opeiste en deze huizenhoog over schoot.

Het leukste en meteen ook positiefste gebeuren van de wedstrijd was dat nadat Mols in de 75ste minuut gewisseld was, Mark de Vries kwam voor hem in het veld, de meegereisde Haagse supporters hem 15 minuten lang hebben toegezongen.