Datum plaatsing: 08-08-2006 22:40:00

ADO Den Haag gelijk tegen Sheffield United 2-2 (oefen)

ADO Den Haag heeft haar voorlaatste oefenwedstrijd tegen Sheffield United met 2-2 gelijk gespeeld.

In een gelijk opgaande wedstrijd wist ADO Den Haag voldoende kansen te creeeren, maar blijft de defensie HET zorgenkindje.

ADO Den Haag begon de wedstrijd weer met de centrale verdedigers Martha en Saavedra, maar nadat zij na 30 seconden al een enorme kans boden aan Sheffield United en vlak voor rust door knullig uitverdedigen door het midden de 1-1 viel, mocht Bodde in tweede helft de plek van Martha innemen. Zonder resultaat. Kopduels werden verloren en er mocht in het strafschopgebied uitgebreid gecombineerd worden.

Gelukkig lijkt de aanval van ADO Den Haag dit jaar daadwerkelijk sterker als vorig jaar. Delorge is een aanwinst en Kolk was regelmatig gevaarlijk, maar miste wat geluk.  Mols is in vorm en een absolute meerwaarde.

Loumpoutis speelde een prima wedstrijd, leverde twee perfecte voorzetten af waaruit gescoord had MOETEN worden, maar deed het uiteindelijk zelf.

De oefenperiode zit er zowat op: De balans is helder. Van den Bergh en Vreven zijn heel hard nodig voor aanvang van de nieuwe competitie!

Toeschouwers: ongeveer 2000

ADO Den Haag Sheffield United: 2-2